SOCIS

Per ser soci de Xirucaires només cal omplir el document de solicitut de soci que us entregarem a la nostre seu o us el podem enviar per email. La quota anual és de 15€ per els adults i els socis aspirants no paguen.

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA XIRUCAIRES DE SALT FORMULARI  L’ALTA DE SOCI 2018

DADES PERSONALS
NOM:
COGNOMS:
NIF: DATA NAIXAMENT:
TELEFON: MÒBIL:
EMAIL: Nº CATSALUT:
ADREÇA:
POBLACIÓ:
CODI POSTAL: PROVINCIA:

FORMA DE PAGAMENT
L’Import de la quota de soci per l’any 2018 és de 15,00 €.
Pagament Efectiu........  Domiciliació Bancària
NOM CAIXA / BANC:
COMPTE CORRENT: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Autoritzo a l’AEXS que m’abonin la quota anual de soci del meu compte corrent.

ASSEGURANCES I LLICÈNCIES FEDERATIVES


L’Agrupació Excursionista Xirucaires de Salt (AEXS), no és responsabilitza dels possible accidents que poguessin passar en el desenvolupament de les activitats organitzades per la nostra entitat, essent la responsabilitat individual de cada soci. Per tant l’AEXS aconsella a tots aquells socis que vulguin desenvolupar activitats d’excursionisme i alta muntanya, obtinguin la llicencia federativa a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), per tal de tenir una assegurança en cas d’accident i gaudir dels seus avantatges.

 ...... No hem vull federar. Ja estic federat o disposo d’altres assegurances.
 ...... Si em vull federar a traves de l’AEXS.

 MODALITAT Sub-14-Per a nens fins als 13 anys. Modalitat C. Que cobreix l’excursionisme, senderisme, marxes i campaments exepte alta muntanya en l’àmbit geogràfic Espanyol. També habilitada per la FEDME i la Modalitat D amb cobertura a tot el món* i als esports amb neu. També habilitada FEDME.

 MODALITAT Sub-17-Per a nois/noies de 14 a 16 anys. Modalitat C. Que cobreix l’excursionisme, senderisme, marxes i campaments exepte alta muntanya en l’àmbit geogràfic Espanyol 13,40€ / 19,00 habilitada FEDME. Modalitat D tot el món* i esports amb neu. També habilitada FEDME

 MODLITAT Sub 18 A/B – Que cobreix l’excursionisme, senderisme, marxes i campaments exepte alta muntanya en l’àmbit geogràfic Espanyol. També habilitada per la FEDME

 MODALITAT Sub 18 C.+ la revista VÈRTEX alpinisme, alta muntanya, escalada, descens d’engorjats, raquetes de neu, curses de muntanya i espeleologia, en l’àmbit geogràfic Espanyol, Andorra i Pirineu Francés i Portugal i Marroc. També habilitada FEDME

 MODALITAT Sub-18 D – Igual que la MODALITAT C + Esquí alpí, esquí de muntanya, esquí de fons, TeleMark, Snowboard, Trineu de gossos i BTT, en l’àmbit geogràfic mundial excepte zones polars i muntanyes de més de 7000 metres. També habilitada per la FEDME.

FIRMA
En / La _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ha abonat la quantitat de _ 15,00_€ corresponents a la quota de soci de l’any 2018 de l’Associació Excursionista Xirucaires de Salt.

Data i Segell de l’Entitat.